Salon:luna Salon-The Essence by Yu-Jui Chang

Yu-Jui Chang Illustrates The Luna Salon-The Essence Salon

Yu-Jui Chang, the architect of the awarded work Salon by Yu-Jui Chang illustrates, Regarding to the seats, designers planed to increase the interaction between consumer and designer. Abandon the traditional concept of salon install the seat around the space, designers placed a large-long shape table at the center of the space, shaped a migratory type of open space, and split it into half: a haircut area and a waiting area. Functional design on both side of table increases the usage. .

Salon:luna Salon-The Essence by Yu-Jui Chang Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=49339

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Peek homepage.

Press Kits for Design
Copyright © 2010 - 2019 Design Peek - designpeek.com - All Articles